Saturday, February 27, 2010

Boringggg

Rindunyaaaaaaa dgn blog.Dah lama tk update, malas gila kot.Hm, hari ni boring gila, duduk rumah mcm org bodoh -,-"

Thursday, February 25, 2010

SHIT


Today, I period -,-' Pergh, sakit gila kena senggugut.Tk boleh tahan.Btw, tadi I tk pergi acara sukan dkt kompleks kg. pandan.I just duduk rumah je, malas do nk pergi.

Sunday, February 14, 2010

Nokia 5800 XpressMusic


Hari ni I happy gila sebab I dpt phone baru.HAHA, screen touch :) AWW, best nya.Sebenarnya I nk beli laptop tapi mak I bagi pilihan nk laptop or phone? Hm, bagi I phone lagi penting, *ceh.HAHA, thanks mother, i love you so much (!)

Thursday, February 11, 2010

Bencinya

Er, dah lama tk update blog.Rindu gila kot.HAHA.Btw kan, I demam ni, HAHA.Tk suka do -,-" Ni sebab time pergi kenduri hari Ahad tu lah.Penat sangat punya pasal.Now, apa jadi? Hari Isnin tu pergi sekolah and I asyik bersin je.Er tension.Hari selasa I start selsema, batuk and sakit tekak.Perrghh, sumpah tk boleh tahan.Time hari selasa tu, I beli tisu banyak banyak, HAHA.Takut ada hingus.Then hari rabu bertambah teruk pulak.Ha, hari ni pulak I pergi klinik.Then doktor kata dkt I, kalau boleh esok jgn datang sekolah.HAHA, lagipun kan besok last sekolah and kita akan bercuti, yeayyyyy (!) HAHA